بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | تویوتا کرولا هیبرید چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد چشمگیر قیمت پراید تحویل ۳۰ روزه خودرو صحت دارد؟ بررسی پرطرفدارترین موبایل‌ها در مشهد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تعداد سهامداران فعال در بازار سرمایه به ۱۸۳ هزار کد رسید صعود آرام نرخ سود بین‌بانکی به آستانه ۲۴ درصد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه بر صادرات نفت ایران چه تاثیری دارد؟ هشدار بانک مرکزی: فعالیت بانکی و صرافی بدون مجوز «جرم» است ساعات کار ادارات تهران از مهر ماه ۱۴۰۴ شناور می‌شود امتیاز دولت به معدن‌کاران | تخفیف «حقوق دولتی معادن» در پی ناترازی انرژی و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه +جزئیات بورس منفی، اما متعادل | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خرید راهبند اتوماتیک؛ مقایسه مدل‌های هیدرولیک و الکترومکانیکی برای پارکینگ‌ها قیمت مسکن کاهش یافت | بازار مسکن در مسیر بازیابی یا رکود عمیق‌تر؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) صنایع پر تقاضا در بورس کدامند؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) دلیل پرواز قیمت مرغ از نظر وزیر جهاد کشاورزی خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی از مرز ۳۴۳ هزار تن گذشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) افتتاح می‌شود الگوی تکرارشونده کریدور زنگزور علیه اقتصاد ایران | زنگزور ابزاری برای حذف ایران از معادلات اوراسیا قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | افت قیمت‌ها در بازار طلا و سکه قیمت طلا ابتدای هفته در مشهد چقدر است؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) بورس در گرداب ریزش‌ها | بررسی عوامل سقوط بازار سرمایه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زمان واریز فوق‌العاده خاص کارمندان و افزایش حقوق مشخص شد بازار برنج در مسیر آرامش | به تعادل حداکثری بازار تا پایان سال امیدواریم نقش صنایع کوچک در رشد اقتصادی خراسان رضوی قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد افزایش نظارت بر منطقه ثامن و عرضه کالا‌های اساسی در مشهد تا پایان شهریور ۱۴۰۴ قیمت میوه در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) بهار کسب وکار در خراسان رضوی مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف خراسان رضوی منصوب شد
سرخط خبرها

کمبودی در تأمین مواد غذایی وجود ندارد | تولیدکنندگان دوشیفته مشغول‌اند

  • کد خبر: ۳۳۸۷۹۵
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
کمبودی در تأمین مواد غذایی وجود ندارد | تولیدکنندگان دوشیفته مشغول‌اند
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی اعلام کرد: در حال حاضر کمبودی در عرضه مواد غذایی در بازار وجود ندارد و کالا در واحد‌های عمده‌فروشی به‌وفور موجود است. تولید و توزیع در کنار هم ادامه دارد و حتی از واحد‌ها خواسته‌ایم در صورت لزوم در دو شیفت فعالیت کنند تا کمبودی در بازار احساس نشود.

به گزارش شهرآرانیوز، «رضا کنگری» اظهار کرد: ما در حال حاضر هیچ‌گونه کمبودی در عرضه مواد غذایی در بازار نداریم. همه‌چیز به وفور در واحد‌های صنفی عمده‌فروشی و بنکداری‌ها موجود است.

وی با اشاره به نشستی که روز گذشته با تولیدکنندگان و واردکنندگان برگزار شد، ادامه داد: این نشست با هدف اطمینان از ادامه تولید و توزیع کالا برگزار شد. از تولیدکنندگان خواستیم در صورت امکان در دو شیفت، حتی در شب، فعال باشند تا کمبودی در بازار ایجاد نشود.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی ضمن اعلام بازدید میدانی از بازار به همراه اعضای هیئت مدیره افزود: هیچ‌گونه نگرانی در مورد کمبود مواد غذایی و سلولزی وجود ندارد. تنها چالش ما در حال حاضر کم بودن مشتری در بازار است.

او با تشریح ساختار توزیع مواد غذایی در کشور گفت: ۶۷ درصد توزیع از طریق اصناف انجام می‌شود. حدود ۲۲۰۰ عضو در این اتحادیه فعالند و این افراد حدود ۱۹ هزار واحد صنفی خرده‌فروشی مثل سوپرمارکت‌ها و لبنیاتی‌ها را در سراسر کشور تغذیه می‌کنند.

کنگری با توجه به خرید هیجانی برخی افراد در فروشگاه‌ها ضمن اعلام اینکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای تنها بخش کوچکی از این شبکه توزیع را تشکیل می‌دهند، افزود: فروشگاه زنجیره‌ای بودن یا نبودن آنها تاثیری بر عرضه مواد غذایی در بازار نمی‌گذارد. امروز هر واحد صنفی عمده‌فروشی، در عمل مثل فروشگاه‌های زنجیره‌ای عمل می‌کند و مردم می‌توانند مایحتاج خود را از خرده فروشی‌ها، بنکداری‌ها، سوپرمارکت‌ها و... خریداری کنند.

وی با یادآوری وضعیت بازار در اوایل همه‌گیری کرونا در سال ۱۳۹۸ ادامه داد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای در کشور‌های پیشرفته در مدت کوتاهی از مواد غذایی خالی شدند، ولی در کشور ما این وضعیت ایجاد نشد، چون اصناف در کنار مردم ایستادند.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی ضمن اعلام اینکه عرضه در حال حاضر از تقاضا پیشی گرفته و این امر سبب رکود در بازار و ثبات در قیمت‌ها شده، اظهار کرد: هرگونه گران‌فروشی، کم‌فروشی یا اختلال در تولید و توزیع از طریق این اتحادیه پیگیری می‌شود. با تولیدکنندگان و واردکنندگان هم در این باره مذاکره کرده‌ایم و آنها اعلام کرده‌اند که با تمام ظرفیت در حال تولید و عرضه‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->